Junior Accountmanager2019-03-06T11:18:18+00:00

Project Description

Vacature bij CodeMore

Junior Account Manager

Nederland

Als junior accountmanager werk je nauw samen met de commercieel manager en marketingafdeling. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het genereren van new business, relatiebeheer van bestaande klanten en marketingcampagnes binnen Nederland. Dit alles binnen een snel groeiend internationaal bedrijf met vestigingen in Roemenië, Dubai en binnenkort in België.

CodeMore B.V.

Een jaar of tien geleden had softwarebedrijf Codeless te maken met een tekort aan softwareontwikkelaars. Via enkele omwegen, kwam het bedrijf in universiteitsstad Iasi (Roemenië) terecht, alwaar het een samenwerking opzette met de plaatselijke universiteit. Inmiddels beschikt Codeless in Roemenië over een pool van hoogopgeleide IT-ontwikkelaars die ingezet worden voor Codeless en haar klanten. Een uitkomst! En waarom zouden niet meer bedrijven van deze kwalitatieve ontwikkelaars gebruik maken? Zie hier de opkomst van een nieuw bedrijf: CodeMore. Een gloednieuwe, enthousiaste club die erop gebrand is om Nederlandse klanten te matchen met Roemeense ontwikkelaars. Wij maken nearshoring op de meest flexibele manier mogelijk. Wij detacheren ontwikkelaars op afstand.

Wat ga je doen als Junior Accountmanager?

Jij zorgt voor opdrachten op het gebied van het detacheren van developers op afstand (nearshoring). Daarom ga je aan de slag met het uitbreiden van bestaande en het realiseren van new business. Om dit voor elkaar te krijgen, bouw je een vertrouwensrelatie op met (potentiele) klanten. Jouw gesprekspartners zijn over het algemeen directeuren, IT-managers en andere beslissers met de verantwoordelijkheid over de software-ontwikkeling. Samen met marketing ben je actief op social media en voer je campagnes uit.

Wie zoeken wij?

Je hebt 1 tot 2 jaar ervaring in een commerciële functie. En bij voorkeur ervaring in de IT en het is een pre als dat specifiek software development is. Je hebt een mentaliteit van ‘vastbijten en nooit meer loslaten’. Ook word je iedere keer weer blij van een nieuwe opdracht. Commercieel gedreven, ziet overal kansen, creatief en werkt proactief. Prettig is affiniteit met marketing. Van nature kun je goed luisteren en met creativiteit en originaliteit weet je voor jouw klanten altijd een oplossing te creëren; gericht op een lange termijn relatie.

Verder:

  • Heb je HBO / WO werk- en denkniveau;
  • Ben je zelfstandig en kun je gedisciplineerd werken.
  • Heb je een uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse taal;
  • Kun je omgaan met Office365, Skype, LinkedIn en Twitter;
  • Heb je kennis van Perfectview CRM en Mailchimp (een pre)
  • Ben je woonachtig in midden Nederland

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen commercieel initiatief en doorgroeimogelijkheden. Er gelden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een provisie- en bonusregeling zal substantieel onderdeel zijn van de salariëring. Maar zeker ook het delen van successen en hebben van plezier (‘work hard, play hard’).

Daarnaast bieden we jou:

  • Een marktconform salaris;
  • Een lease auto plus laptop en telefoon;
  • Een scala aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • De mogelijkheid tot bonus regeling

Reageren kun je op de volgende manieren

Als jij de persoon bent die onze sales-organisatie laat groeien en doorontwikkelt, neem dan contact met ons op! Dat kan via LinkedIn, of mail een motivatiebrief met uitgebreide CV naar: aerisman@codemore.nl

Heb je nog vragen, bel dan even met Albert Erisman – kantooruren 06-18756527

Want more information?

Contact us:


Read our Privacy Policy here